Professionele poetsbeurt

Een professioneel gepoetste auto bij Hyundai Ridderkerk

Laat je auto stralen als nooit tevoren met een complete en professionele poetsbeurt. Tijdens onze professionele poetsbeurt wordt je auto professioneel gereinigd, zowel het interieur als het exterieur.

Laat je auto weer stralen

Er zijn verschillende goede redenen te bedenken om je auto te laten reinigen. Jouw auto ziet er weer mooi uit, ruikt weer lekker en het is beter voor het behoud van jouw auto. Het laten poetsen van je auto zorgt er namelijk voor dat er minder snel slijtage optreedt. Daarom raden wij aan om je auto jaarlijks een professionele poetsbeurt te geven en goed te laten reinigen. Als je een auto gaat verkopen is het ook zeer aan te raden eerst een goede poetsbeurt te geven. Een schone auto levert direct meer op!

Auto interieur reinigen

Wil je het interieur van je auto laten reinigen? Dat kunnen wij voor je regelen. Wij kunnen onder andere de bekleding en overige onderdelen van het interieur reinigen. Door gebruik te maken van onze reinigingsdiensten heeft u weer een fris interieur.

Auto exterieur reinigen

Heb jij je auto al wat langer? Dan kan het zijn dat de auto zijn glans een beetje verloren heeft. In de loop der tijd kan de lak van je auto dof worden of zelfs verkleuren. Dit gebeurt door het zonlicht, ritjes naar de autowasstraat, maar ook uitlaatgassen, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf kunnen dit veroorzaken. Wij kunnen jouw auto onder andere wassen, polijsten, waxen en het motorcompartiment schoon maken. Ook het reinigen en coaten van de velgen behoren allemaal tot de opties. Met een professionele poetsbeurt zorgen wij dat jouw auto zijn glans weer terugkrijgt.

Maak een werkplaatsafspraak voor een professionele poetsbeurt

Kom je langs voor een professionele poetsbeurt? Dan kun je bij ons blijven wachten onder het genot van een kop koffie. Uiteraard hebben wij ook een goede wifi-verbinding en is vervangend vervoer beschikbaar.

Maak nu een werkplaatsafspraak

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0180 480 082 verkoop@blaakautomotive.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0180 480 082

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×