Onderonsje met Vincent

 

Service adviseur Vincent zit al 26 jaar in de automotive, hij weet wat er speelt en hij wist al vroeg dat zijn hart ligt bij de service! Al 26 jaar service verlenen, als dat geen service is…

“Bij mij is het glas altijd halfvol, denken in oplossingen is mijn tweede natuur, als je maar naar de klant luistert en openstaat.”

 

Kennis Hyundai en Kia

“Ik ben na school gelijk begonnen bij een Hyundai dealer in de regio, daarna naar Kia Rotterdam. Hyundai en Kia kennen voor mijn geen geheimen meer. Tussentijds heb ik een kleine zijstap gemaakt naar de bouwwereld, maar kwam er al snel achter dat mijn passie ligt in de autobranche. Ik ga iedere dag nog steeds met veel plezier naar mijn werk!”

 

December 2016

Vincent voelt zich meer dan thuis bij team Blaak. Hij regelde een gesprek toen hij via via hoorde dat de toenmalige service adviseur Wim met pensioen ging. “Ik ben met open armen ontvangen en zo voelt het nog steeds, een warm bad waar je lekker lang in wil blijven liggen.” Bij destijds ‘Profile Ridderkerk’ kwam hij in dienst als service adviseur.

 

Samen sterk

Het team past als een jas, iedereen zorgt voor elkaar, letterlijk ‘in sickness and in health’. “Ik denk dat we dat ook uitstralen naar de klanten, no nonsense, eerlijk zijn, met de klant altijd op de eerste plaats.” De dag begint met koffie, de zaken van gisteren en zaken die aandacht nodig hebben worden besproken. Mail checken, prijsopgaves maken, factureren, afspraken maken, meerwerk bespreken, aftersales… “Geen dag is gelijk, je weet nooit precies wat er binnenkomt. Dat maakt het juist ook interessant en zeker nooit saai!”

 

Klantwaardering

“Als een klant tevreden is ben ik dat ook, klinkt cliché maar zo voelt het echt. De waardering die je krijgt van klanten geeft enorm veel voldoening. Deze week nog kwam er een klant voor de bandenwissel… maar er was meer aan de hand, een kapotte motor. Ondanks een onverwachte hoge rekening ging de klant met een positief gevoel naar huis. Daar heb ik veel voor over.”

 

Vrije tijd

“In mijn vrijde tijd klus ik graag aan mijn motor, een BMW K100. Privé rijd ik een Ford C Max zodat ik genoeg ruimte heb voor mijn drie kinderen. En ik rijd een elektrische auto van de zaak. Verder sport ik graag, ik verveel me nooit!”

 

Heb je advies nodig of wil je een afspraak maken voor reparatie of onderhoud? Vincent en de rest van het team Blaak Automotive staan voor je klaar!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0180 480 082 verkoop@blaakautomotive.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0180 480 082

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×