Even voorstellen: Blaak Automotive

Hyundai Ridderkerk slaat een nieuwe weg in

Het is jullie vast niet ontgaan dat wij sinds 1 januari 2022 geen officiële Hyundai dealer meer zijn. Wél zijn wij TOP Merkspecialist in Hyundai en voortaan ook in Kia. Dit keurmerk bewijst nogmaals dat onze gespecialiseerde monteurs alle kennis in huis hebben om reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto uit te voeren.

Verwarring

Vanwege recente berichtgeving is er wat verwarring ontstaan onder onze klanten. Er is door de importeur een brief verstuurd waarin wordt doorverwezen naar een andere Hyundai dealer. Dit is echter niet nodig, want iedereen kan nog steeds bij ons terecht voor onderhoud aan zijn Hyundai, Kia en ander merk! Met behoud van de services en garantie die jullie gewend zijn!

Wij blijven na 25 jaar dus nog steeds het adres voor onderhoud aan jouw auto! Op dezelfde plek, met dezelfde vertrouwde gezichten.

 

De service die je van ons gewend bent

Een andere naam, maar dezelfde service. Denk aan een prijsopgave voor een onderhoudsbeurt en duidelijke communicatie bij onvoorziene kosten tijdens het proces. Gratis pech onderweg service (in NL), gratis APK en een gratis wasbeurt bij een onderhoudsbeurt kun je ook gewoon verwachten bij Blaak Automotive!

 

Ons team staat voor u klaar

Dus voor de APK, kleine- of grote beurt, bandenwissels, zomer- en winterchecks en nog veel meer kun je gewoon terecht bij ons in Ridderkerk. Tot ziens!

 

Wil je online een afspraak maken, of heb je een opmerking of vraag, ons deskundige en enthousiaste team helpt je graag verder!

 

Hartelijke groet,

Leonie en Frank Blaak en team Blaak Automotive (voorheen Hyundai Ridderkerk)

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0180 480 082 verkoop@blaakautomotive.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0180 480 082

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×