Auto bandenwissel Ridderkerk

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij TOP Blaak Automotive Ridderkerk

Wij bieden alle autobanden flink scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te vervangen. Wij hanterem over het algemeen 1 november tot en met 31 maart aan als ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Ridderkerk?

In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. TOP Merkspecialist Blaak Automotive Ridderkerk beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Winter bandenwissel Ridderkerk

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert TOP Merkspecialist Blaak Automotive winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Ridderkerk. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt TOP Merkspecialist Blaak Automotive Ridderkerk zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt her rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt de zomerband aanzienlijk minder geluid dan de winterbanden.

Banden merken

TOP Blaak Automotive biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Ridderkerk bent u bij Blaak Automotive op de juiste plek!

Blaak Automotive is TOP Merkspecialist in Hyundai en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Ridderkerk.

Maak nu een afspraak!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0180 480 082 verkoop@blaakautomotive.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0180 480 082

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×